Έγινε χωριό η συμπρωτεύουσα!

0

Το σύνθημα των Αρειανών είναι γνωστό… «Γίνε Άρης για να γουστάρεις». Άλλαξαν όμως τα κόζια χθες… «Γίνε Πλατανιάς για να διπλάρεις»!

Τα παιδιά θα μας τρελάνουν… Με τον Άρη έπαιζαν κι όμως, μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», άλλος ήταν ο θεός του πολέμου ή άλλος έπαιζε «εξωγήινο»-«αρειανό» ποδόσφαιρο.

Ουσία, ωριμότητα, «ξέρω τι θέλω και το παίρνω», σωστές ενέργειες, αλάνθαστο κοουτσάρισμα (με φωνή όπου χρειαζόταν από το Χατζηνικολάου), αλλά και μπόλικη δόση τύχης (αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε) όταν χρειάστηκε στο εκρηκτικό 10λεπτο του Άρη… αυτός ήταν ο Πλατανιάς της Θεσσαλονίκης, που έκανε τη μισή συμπρωτεύουσα να υποκληθεί στο χωριό.

Και θυμηθείτε… Αν και ο Άρης δεν είναι η ομάδα των περασμένων ετών, των μεγάλων επιτυχιών στο Europa League, δεν παύει να είναι ο ιστορικός Άρης Θεσσαλονίκης.

Αυτό κάνει την επιτυχία ακόμη μεγαλύτερη για μία ομάδα νεοφώτιστη που λογικά θα έπρεπε να μπει μέσα στο Χαριλάου και να κοιτάζει με δέος γύρω-γύρω.

Όχι, ο Πλατανιάς αυτή τη φορά δεν είχε ίχνος κομπλεξισμού της ομάδας που ήρθε από μικρότερη κατηγορία, αντιθέτως, έδειξε ότι με σοβαρότητα, αυτή η οικογένεια, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Και για να μη μας πουν κάποιοι ότι δεν το προβλέψαμε, ή ξαφνικά βρεθούν ορισμένοι με βαρύγδουπες αναλύσεις να λένε ότι το έβλεπαν το «2» να έρχεται, σας παραθέτουμε φωτογραφία από το άρθρο της περασμένης εβδομάδας, για του γραπτού το αληθές…

Τέλος, τζέντλεμαν ο Χατζηνικολάου, χαιρέτισε και ευχαρίστησε όλους τους Αρειανούς που ήταν πίσω από τον πάγκο και τον αποθέωσαν, αφού στον Άρη ο κόουτς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Χαιρέτα μου τον… Πλατανιά απ’ τον πλανήτη Άρη!!! Καλημέρα σας εντιμότατοι φίλοι μου και περιμένουμε για το ντέρμπι της Κρήτης που, πιστέψτε με, θα το δει με πολύ ενδιαφέρον όλη η Ελλάδα!

Απάντηση