Έκαναν έφεση όλοι οι δεύτεροι!

Πολλή δουλειά θα έχει η Επιτροπή Εφέσεων την προσεχή Πέμπτη καθώς μετά τον Άρη και οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προχώρησαν σε εφέσεις. Στόχος τους είναι να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση της Football League και μέσω μπαράζ να διεκδικήσουν θέση στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

 
Έτσι, Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός σε περίπτωση δικαίωσής τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις υπόλοιπες δύο θέσεις που μένουν κενές. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος κάνει λόγο για 20 ομάδες την επόμενη περίοδο. Ήδη είναι γνωστές οι 17 συν την Κέρκυρα, δηλαδή 18.

 

Την ίδια ημέρα εκδικάζεται και η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της απόφασης της Super League να επικυρώσει τη βαθμολογία και να κρατήσει τον Λεβαδειακό στην κατηγορία.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Σας ενημερώνουμε για τις υποθέσεις που θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 20-8-2015, ΩΡΑ: 14.00

 

1.-Έφεση του Σωματείου Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Ένωσης.

 

2.-Έφεση των Σωματείων 1) Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2) Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και 3) Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Ένωσης.

 

3.-Έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Γ.Σ κατά 1) της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2) της από 18.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού με την οποία μη νόμιμα επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League 2014-2015 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού για έγκριση του προγράμματος του Πρωταθλήματος Super League για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα.

 

4.Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ υπέρ του συνεταιρισμού με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2) της από 18.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League-Ελλάδα, με την οποία επικυρώθηκε Bαθμολογικός Πίνακας του πρωταθλήματος 2014-2015 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League-Ελλάδα για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα., που αφορά τους νομίμως ορισθέντες αγώνες της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ».

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.