«Έμεινα σπίτι μου…»

Τη στήριξη των οπαδών του ΟΦΗ ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος και ζήτησε τη στήριξη όλων για να υλοποιηθεί ο στόχος.

Το ύψος του μπάτζετ που είχε ζητήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ εξασφαλίστηκε και ο ίδιος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλείου για τρία ακόμα χρόνια. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε ότι έμεινε στην ομάδα που θεωρεί σπίτι του και σημείωσε:

«Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου και χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

Πηγή:flnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.