Έριξε τους «τίτλους τέλους» ο Σγουράκης

Οριστικά φαίνεται πως έχει κλείσει το κεφάλαιο ΑΟ Χανιά για τον Κώστα Σγουράκη, ο οποίος μέσω facebook το κατέστησε σαφές. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το Χανιώτικο φίλαθλο κόσμο για τη συνεχή πίεση που μου ασκούν, αλλά ζητώ να καταλάβουν πως το κεφάλαιο ΑΟ Χανιά για μένα έχει κλείσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτησή του. Επίσης, έβγαλε το… καπέλο στον Μιχάλη Τζουγκαράκη.

 

Αναλυτικά:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το Χανιώτικο φίλαθλο κόσμο για τη συνεχή πίεση που μου ασκούν με τηλέφωνα και μηνύματα στο FB και σε τηλεφωνήματα ακόμα και στις Επιχειρήσεις μου στην Κέρκυρα……….


Ζητώ να με κατανοήσουν και να καταλάβουν πως το κεφάλαιο ΑΟ Χανιά για μένα έχει κλείσει……


Δε γίνομαι μαϊμού εγώ να έρχομαι και να φεύγω και να ξαναγυρνάω και να γίνομαι ρόμπα…….


Έχω σθένος και αξιοπρέπεια και πάνω από όλα ήθος και σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους που είναι δίπλα μου και που κανείς δεν πρόκειται ούτε να τις πλησιάσει ούτε να τις προσεγγίσει….


Ίσως επειδή ο κ. Κουλούρης και οι συνεργάτες τους δεν έκαναν τη χάρη να έρθει σε επαφή με κάποιους ήταν κακό…….για να πουν μετά τον κώλο τους και τις κατηγορίες τους επειδή είναι τέτοια η φτιαξιά μας εκεί κάτω στα Χανιά……….


Εδώ μπάλα επαιζα εγω…….

 

Και ο άνθρωπος αυτός μαζί με τη σύντροφό μου είναι οικογένειά μου και δε θα διαλώσω εγω τα πάντα επειδή ορισμένοι που έχω ήδη ονομάσει θελαν να είναι αφεντικά και τα κέρατά τους τα δίφορα…..


Πονάω που με κορόιδεψαν και είδαν ότι δε μασάω και είμαι νομιμος και καθαρος και πήγε να μπει μια τάξη στην ομάδα αυτή που έχει καρκίνο……..βρήκα το φάρμακο….και νόμιζαν ότι επειδή είμαι μικρός στην ηλικία θα με φάνε………..τριάντα θέλω σαν τον καθένα εκεί κάτω……..


Μόνο με έναν τα βρήκα και ειλικρινά στηρίξτε τον …….ειναι ο κ. Μιχάλης ο Τζουγκαράκης και θα ήταν τιμή μου να συνεργαζομουν με τον άντρα αυτόν που από μικρό κοπέλι τον ξέρω και τον αγαπώ……….


Αλλά στο τέλος να το θυμάστε……θα τους κοπανήσει όλους εκεί κάτω και θα στρίψει το μυαλό του….ακούστε με και εμένα….


Δεν έχω λοιπόν ανάγκη καρέκλες και άλλα τέτοια που κάποιοι διψάνε και δίνουν και το κορμί τους ακόμα για καρέκλα και Προεδρία ακόμα και ας είναι και 60 χρονών και ας έχουν τελειώσει όλες τις Ιεραρχίες…θέλουν να τρώνε κι άλλο…κι άλλο……κι άλλο…….


Εγώ περιμένω στη γωνιά και κάποτε θα με χρειαστεί ο Σύλλογος αυτός……και θα έρθει η στιγμή που η Διοίκησή μου και η προσφορά μου θα είναι καταπέλτης για τη λεγόμενη αλλαγή του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ…….Ο λόγος?


Ξέρω το αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο όπως και τους εχθρούς του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ..


Σας παρακαλώ πολύ μην με στεναχωρείτε επειδή με τα περισσότερα παιδιά μεγαλώσαμε μαζί και αν δεν απαντάω στα μηνύματά σας είναι επειδή ξέρω τι μέλλει γενέσθαι……..ακόμα και αν προσωρινά βρεθεί λύση τώρα και προχωρήσει ο Α.Ο.ΧΑΝΙΑ………


Πολλές ευχές από Κέρκυρα και επιτυχίες

 

Με εκτίμηση

Κωστής Σγουράκης».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.