« Αδυνατούμε να εξοφλήσουμε τις προσφυγές»

Τη Τετάρτη(17/5) η διοίκηση του ΑΟΧ γνωστοποίησε πως αδυνατεί να εξοφλήσει τους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη. Η Χανιώτικη ομάδα έχει προθεσμία ως τις 24 Μαΐου να εξοφλήσει τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι Χάρης Αμπατζίδης και Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ώστε να πάρει πίσω τους έξι βαθμούς που της αφαιρέθηκαν. Η διοίκηση του ΑΟΧ πάντως εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως αδυνατεί να εξοφλήσει αυτές τις υποχρεώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει ότι αδυνατεί να εξοφλήσει τις δύο προσφυγές των Χάρη Αμπατζίδη, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη με ότι αυτό συνεπάγεται. Να μεριμνήσουν αυτοί που έφεραν αυτή την υποχρέωση στην ΠΑΕ και υπέγραψαν τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών, που δεν είχαν καμία συμμετοχή. Δηλαδή, ο παράγοντας κύριος Νύκταρης, ο μάνατζερ κύριος Κολοβός, ο πρόεδρος κύριος Μποτσιβάλης και ο διευθύνων σύμβουλος κύριος Σημαιάκης».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.