Αθώοι ΑΟ Χανιά και Κισσαμικός.Νέα κλήση για ΑΟΧ

Η ΕΕΑ έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση των αγώνων Πανελευσινιακός – ΑΟ Χανιά, Πανσερραϊκός – Κισσαμικός.

Όπως συνέβη και με όλα τα άλλα «ύποπτα» ματς της περσινής σεζόν, έτσι και για τα Πανελευσινιακός – Χανιά (3-1), Πανσερραϊκός – Κισσαμικός (1-0) για το πρωτάθλημα, η ΕΕΑ έκρινε ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή τους. Αναβλήθηκε για τις 25 Μαΐου η εξέταση του αγώνα Κυπέλλου ΑΟ Χανιά – Ολυμπιακός (1-4), καθώς έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις η κρητική ομάδα.

Το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.