Αιχμηρή… αντίδραση από τον κ. Λαγομιτζή

Την δική του αντίδραση εκφράζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, Νίκος Λαγομιτζής, στο θέμα  του γηπέδου Περιβολίων, με μία αρκετά αιχμηρή ανακοίνωση προς τον Δήμο Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«“Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΙΨΑΚΗ”

Από ακατάσχετο κλαυσίγελο έως δικαιολογημένο εκνευρισμό προκαλούν οι ανακοινώσεις μερίδας αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Χανίων σχετικά με το θέμα της χρήσης του γηπέδου Περιβολίων του Δήμου Χανίων από την ομάδα της Πόλης των Χανίων, τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ.
Είναι πραγματικά άξιο αναφοράς πώς κάποιοι μέσα από ακροβατισμούς πολιτικάντικου χαρακτήρα επιδιώκουν να αποσείσουν τις ευθύνες τους για το γεγονός ότι ο ΑΟΧ δεν παίζει, ως όφειλε, στο μοναδικό αξιοπρεπές γήπεδο εντός της περιφέρειας του Δήμου Χανίων, πώς κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Το μόνο τελικά που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τη φημολογία ότι έχουν προσδεθεί, με το αζημίωτο προφανώς, στο άρμα εκείνων που επιδιώκουν την οικονομική και κατά συνέπεια εν τοις πράγμασι ασφυξία του ΑΟΧ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον ιστορικό σύλλογο της Πόλης των Χανίων.

Εμείς, ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ δηλώνουμε πλέον ευθαρσώς ότι το κρυφτό έλαβε τέλος. Οι ιθύνοντες του Δήμου να αλλάξουν στάση και συμπεριφορά και να επιτρέψουν επιτέλους την άνευ γελοίων δήθεν όρων απρόσκοπτη χρήση του γηπέδου των Περιβολίων του Δήμου Χανίων, για όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, από τον ΑΟΧ μαζί με την ομάδα του όμορου Δήμου Πλατανιά. Να τελειώνει επιτέλους η αποπροσανατολιστική τακτική κάποιων, που χορτολογούν ασυστόλως και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άλλα γήπεδα της SL, ειδικά σε κάποια της βόρειας Ελλάδας, που ενώ θυμίζουν κοτέτσι, εντούτοις οι εκεί αρμόδιοι δεν κιοτεύουν.

Ας το θυμούνται κάποιοι και το λέμε για τελευταία φορά: τα αυτοδιοικητικά λειψανάκια που απεργάζονται νυχθημερόν τη διάλυση του ΑΟΧ, όσα μαυραγορίτικου χαρακτήρος στηρίγματα αν εύρουν, κάποια στιγμή θα εξαντληθούν. Η ανοχή της φίλαθλης κοινότητας, της νεολαίας και των πολιτών των Χανίων στην αδικία που υφίσταται επί μήνες ο ιστορικός πλέον εξαντλείται. Δώστε λύση κύριοι, ξεκάθαρη και αντρίκια, όπως αρμόζει στους εκπροσώπους του περήφανου χανιώτικου λαού και πάψτε να συμπεριφέρεστε ως γραφείο τύπου μεγαλοεργολάβων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Άλλως τα μαντζούνια του πολιτικανισμού σας είναι κοντά.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.