Αναβολή μιας εβδομάδας και ανακοίνωση…

Αναβολή μιας εβδομάδας πήρε η απολογία της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά για το θέμα της εγγυητικής επιστολής όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπής εκδίκασης και αυτό γιατί δεν παρέστει δικηγόρος από την πλευρά της Χανιώτικης ομάδας παρά μόνο ο κ.Σωτήρης Μαυρονάσιος.Παράλληλα ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί δυο φίλους της ομάδας που βοήθησαν να ξεπεραστεί ένας ακόμα σκόπελος προσφυγών αλλά και εξηγεί ότι η ΠΑΕ λόγω της τουριστικής σεζόν δεν μπόρεσε να βρει σπίτια για τους παίκτες της και για οικονομικούς λόγους τους μετέφεραν στην Αθήνα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟΧ.

«Παρ ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρόσφατα είχε ανακοινώσει οτι είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις τελεσίδικες προσφυγές των ποδοσφαιριστών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό οτι κόντρα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της. Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτή τον κ. Ι. Ξυλούρη και τον κ. Φ. Γιαννενάκη.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε οτι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για καθαρά οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους θα μετακομίσει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για την προετοιμασία της για τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια της. (Λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί δεν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων για την ομάδα)».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.