Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Βοσνιάδη ο Απόλλωνας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ενώ ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε, εκ μέρους της μετόχου εταιρίας, σειρά επαφών, που αφορά στη μεταβίβαση των μετοχών.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Κοινή συναινέσει χώρισαν οι δρόμοι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και του προπονητή, κ. Αλέκου Βοσνιάδη. Η οικογένεια του Απόλλωνα ευχαριστεί τον προπονητή κ. Βοσνιάδη, για την ανεκτίμητη προσφορά του προς την ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην πολύ σημαντική και καταξιωμένη σταδιοδρομία του.


Παράλληλα ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε, εκ μέρους της μετόχου εταιρίας, σειρά επαφών, που αφορά στη μεταβίβαση των μετοχών, που έχει στην κυριότητά της. Οι διερευνητικές συζητήσεις έγιναν με κορυφαίους παράγοντες από το πρόσφατο παρελθόν της ΠΑΕ, με άλλους φερέγγυους επιχειρηματίες, αλλά και με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Δυστυχώς, όμως, η απάντηση όλων για ανάληψη της τύχης της ομάδας ήταν αρνητική και η προσπάθειά μας οδηγήθηκε σε αδιέξοδο.


Η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την άρση του αδιεξόδου και την επιβίωση της ομάδας.


Εκ της Διοικήσεως
».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.