Ανοιχτή πρόσκληση Σγουράκη που βρίσκεται στα Χανιά

 

Η έλευση του Κώστα Σγουράκη δρομολογεί εξελίξεις στον ΑΟ Χανιά, ο ίδιος με ανακοίνωση έκανε γνωστό πως βρίσκεται στα Χανιά είναι έτοιμος να πληρώσει την δόση του Βαν Ντερ Χουφτ και έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους ώστε να λάβουν μέρος στην ομάδα του όπως χαρακτηριστά

Η ανακοίνωση του Κώστα Σγουράκη

Aπό το πρωί του Σαββάτου βρίσκομαι στα Χανιά μαζί με τους συνεργάτες μου ,αυτούς που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια μας.Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε την δόση του Βαν ντερ Χούφτ και τις λοιπές υποχρεώσεις της ομάδας μας που λήγουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας αναβάλουμε για 48 ώρες την προγραμματισμένη συνεύνετυξη τύπου , προκειμένου κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής ή χρηματοδότης να καταθέσει πρόταση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή του στην προσπάθεια μας.Είμαστε ανοιχτοί σε αυτό χωρίς αποκλεισμούς , για να παύσει κάθε δόλια υπονόμευση της προσπάθειας που αρχίζουμε.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούνε στο πλευρό μας.

Ζήτω ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ..

ΚΩΣΤΑΣ ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.