Κίνηση για κοινή στήριξη Πλατανιά-ΑΟΧ

aox-logo-600

Μέσω της επίσημης σελίδας του ΑΟ Χανιά, στο Facebook, έγινε κίνηση με δημοσίευση στην σελίδα των φίλων του Πλατανιά, στο Facebook, ώστε οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να ενωθούν και να υπάρξει κοινή στήριξη στις δύο ομάδες.

Οι φίλοι του Πλατανιά απάντησαν θετικά στην κίνηση αυτή και με δημοσίευση καλούν του φίλους της ομάδας να ενισχύσουν τον ΑΟΧ στον αγώνα με την Κόρινθο.

Αναλυτικά η δημοσίευση του ΑΟΧ: «Οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧΑΝΙΑ και οι διαχειριστές της σελίδας μας, ζητούμε από τα μέλη της σελίδας σας να ενισχύσουν τον ΑΟΧ στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Κόρινθο. Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα εμείς σαν φίλαθλοι και Χανιώτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΧΑΝΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ!»

Αναλυτικά η δημοσίευση  των φίλων του Πλατανιά: «Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα εμείς σαν φίλαθλοι και Χανιώτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΧΑΝΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ!»

Ο ΑΟΧ μάλιστα ευχαρίστησε με νέα δημοσίευση τους φίλους του Πλατανιά για την φιλοξενία του καλέσματος προς τον κόσμο: «Η σελίδα αυτή ανήκει στους φιλάθλους του Πλατανιά και την υποστηρίζουμε. Επαναλαμβάνουμε στους φιλάθλους. Το τι κάνουν άλλοι απο εκεί δε μας αφορά. Ευχαριστούμε τους διαχειριστές της σελίδας για τη φιλοξενία του καλέσματος μας προς τον κόσμο για το ματς της Κυριακής ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΌΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ. ΑΟΧΑΝΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ.»

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.