ΑΟΧ: Ο ισολογισμός περιόδου Οκτωβρίου 2010 – Ιουνίου 2012

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά έκανε γνωστό μέσο στην επίσημη σελίδα της στο ίντερνετ ότι συντάχτηκε και εστάλη στις Αρμόδιες Αρχές ο ισολογισμός της ομάδας την περιόδο Οκτωβρίου 2010Ιουνίου 201.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ, στα πλαίσια της ουσιαστικής διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης του Ιστορικού Αθλητικού Ομίλου Χανιά, ενημερώνει ότι συντάχτηκε και εστάλη στις Αρμόδιες Αρχές ο ισολογισμός περιόδου Οκτωβρίου 2010 (από σύστασης της ΠΑΕ)  – Ιουνίου 2012 (υπερδωδεκάμηνη χρήση). Ο Ισολογισμός  αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα της ΠΑΕ κατά τα  δύο πρώτα έτη λειτουργίας της. Τα δύο χρήσιμα δεδομένα που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από τα ειδικότερα οικονομικά στοιχεία είναι οι γενναίες οικονομικές εισφορές παραγόντων και μετόχων του ΑΟΧ, διαχρονικά, προκειμένου να καλυφθούν οι ζημιές  και η εταιρεία να καταστεί βιώσιμη καθώς και η ρητή εκτίμηση του Ορκωτού Ελεγκτή, μέλους της Croew Horwarth International, στην από 31/10/2012 συνοδευτική έκθεση του, ότι » η πορεία της ΠΑΕ θα είναι καλύτερη από αυτή της κλειόμενης χρήσης».

Διευκρινίζουμε το αυτονόητο ότι οι ζημιές της εταιρείας έως τον Ιούνιο του 2012 δεν αντιστοιχούν σε τωρινές οφειλές, οι οποίες  είναι μηδαμινές πέραν αυτής που αφορά σε ρύθμισμένη οφειλή προς το Ι.Κ.Α.

Ο ισολογισμός θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.