ΑΟΧ: «Ο Πλατανιάς δεν έδωσε το «οκ» για Περβόλια»

aox-logo-4-600

Σύμφωνα με την δημοσίευση-ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά, στην ανεπίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, στα χέρια της διοίκησης υπάρχουν αλληλογραφίες με τον Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκ κ. Μωραλη που μέσα σε αυτές ο ίδιος δηλώνει ότι ο λόγος που δεν έχει μπει ο ΑΟΧ στα Περβόλια είναι η μη συγκατάθεση της  ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά η δημοσίευση-ανακοίνωση:

«Κύριοι την προσοχή σας. Την απόλυτη προσοχή σας.

Η διοίκηση από το καλοκαίρι κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να διασωθεί ο ΑΟΧ. Στην προσπάθεια μας αυτή δεν αρνηθήκαμε το δικαίωμα της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να αγωνίζεται στο Δημότικό Γήπεδο Περιβολίων, για χάρη του κοινού συμφέροντος των Χανίων. Η καλή μας αυτή διάθεση έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης με αποτέλεσμα η αρχική φράση του Δημάρχου «να παίζει και ο Πλατανιας», τροποποιήθηκε στο «να παίζει και ο ΑΟΧΑΝΙΑ» και τελικώς στο να μην αγωνίζεται καθόλου ο ΑΟΧΑΝΙΑ στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Μας ανάγκασαν να μετράμε τη ρίζα του χόρτου στα Περβόλια ( χορτολογίες) , να ψάχνουμε κανονισμούς που έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια σε άλλες πόλεις ( Κέρκυρα, Βόλος, Ηράκλειο) και για άλλες ομάδες.

Από απόψε έχουμε στα χέρια μας αλληλογραφία με τον Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκ κ. Μωραλη όπου μας δηλώνει ευθέως ότι ο λόγος που δεν έχει μπει ο ΑΟΧ στα Περβόλια είναι η μη συγκατάθεση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ. Έτσι ξεδιπλώνεται η βεντάλια της διάλυσης του ΑΟΧ με στέρηση οικονομικών εσόδων από διαφημίσεις και διαρκείας. Έτσι ο Δήμαρχος Χανίων που αποδεικνύεται ότι μας εξαπάτησε, υπέγραψε αποκλειστική σύμβαση παραχώρησης εν αγνοία του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ έκανε δηλώσεις ότι ο ίδιος θα βάλει τον ΑΟΧ στο γήπεδο αν δε δεχτεί η Σούπερ Λίγκ γήπεδο που κόστισε τουλάχιστον 920.000 από χρήματα των δημοτών.

Η σημερινή έγγραφη παραδοχή του κ. Μώραλη ότι η έξωση του ΑΟΧ από το γήπεδο του οφείλεται στη μη συγκατάθεση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εκθέτει τους κ. βαρουξάκη και Μαθιουλάκη στα μάτια των Χανιωτών και αποκαλύπτει το μέγεθος της διαπλοκής πολιτικών συμφερόντων, μέσων ενημέρωσης,, που ανήκουν σε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και του Δημάρχου Χανίων που αναδεικνύεται σε μέγα πολιτικό εξαπατητή και πολιτικό υπηρέτη συμφερόντων.

Στην αλληλογραφία του ο κ. Μώραλης αναφέρει » Κύριε Πρόεδρε σας είχα πει και τότε (ενν. τον Οκτώβρη) ότι η Σουπερ Λίγκα δεν μπορεί να αποφασίσει ενάντια στον κανονισμό χωρίς τη συγκατάθεση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ. Δήμαρχε εσύ είσαι που μας έλεγες ότι αναποδογύρισες τα τραπέζια στη Σουπερ Λίγκα? κ. Βαρουξάκη εσύ είσαι που έχεις φορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ? Κύριε Μαθιουλάκη εσύ που κρυβόσουν τις προάλλες από την Αστυνομία , εσύ είσαι που δήλωνες ότι ο ΑΟΧ δε θα παίξει στα Περβόλια με καμία κυβέρνηση?

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.