ΑΟΧ: Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ

aox-panaigialeios

Με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL 2 ΟΠΑΠ η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο των έξι χιλιάδων ευρώ(6.000).

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στους Α. ΚΟΥΝΔOΥΡΑΚΗ (τραυμ/ρέας), Ε. ΓΙΑΝΝΑΚΗ (τραυμ/ρέας), Δ. ΒΙΡΙΒΑΚΗ (διερμηνέας) και Θ. ΓΚΑΤΣΙΟ (γυμναστής) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες, για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο, στις 11/11/2012.

Αναλυτικά η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επέβαλε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ  την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων ευρώ(6.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των εγκαλουμένων της.

Επέβαλε στον Α. ΚΟΥΝΔOΥΡΑΚΗ (τραυμ/ρέας) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες. Επέβαλε στον Ε. ΓΙΑΝΝΑΚΗ (τραυμ/ρέας) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες. Επέβαλε στον  Δ. ΒΙΡΙΒΑΚΗ (διερμηνέας) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες. Επέβαλε στον Θ. ΓΚΑΤΣΙΟ (γυμναστής) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (αγώνας της 11/11/2012 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.