ΑΟΧ: «Τακτική Γενική Συνέλευση»

0

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου καλούνται οι μέτοχοι της εταιρίας ΠΑΕ ΑΟΧ Χανιά σε Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διατάξεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκε στην υπ’ αριθμόν 34 συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου 2012 και σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρίας Α.Ο. ΧΑΝΙΑ Π.Α.Ε. σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 31η του μηνός Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ στην οδό Δημοκρατίας 57, με θέματα ημερήσιας διατάξεως:

1) Ανάγνωση των εκθέσεων διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της εταιρίας για τον ισολογισμό της κληθείσας χρήσεως 30/06/2012.
2) Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της 30/06/2012.
3) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προϊσταμένου του λογιστηρίου και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη για την κληθείσα χρήση.
4) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
5) Εκλογή ελεγκτών τρέχουσας χρήσεως.
6) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Επίσης, μπορεί να περιληφθεί και οποιοδήποτε άλλο θέμα για το οποίο απαιτείται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και μάλιστα ανεξάρτητα εάν αυτό προϋποθέτει ή όχι τροποποίηση του καταστατικού.

Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων, για να έχουν δικαίωμα παράστασης στην Γενική Συνέλευση, πρέπει κατά το Νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο ταμείο της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν στην εταιρία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τα τυχόν πληρεξούσιά τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνελεύσεως.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, με τα ίδια θέματα, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 στις 20.00 στον ίδιο χώρο.

Χανιά 04 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.