Αστειότητες…

Την πλήρη αδυναμία τους να διοργανώσουν ένα σοβαρό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας απέδειξαν για μια ακόμη φορά Πολιτεία,διοργανώτρια αρχή αλλά και ομάδες που με πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά διαδικασία αποφάσισαν να κάνουν κλήρωση ενός πρωταθλήματος, χωρίς να γνωρίζουν τον τελικό αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων, την τηλεοπτική στέγη και τον κεντρικό χορηγό της διοργάνωσης.

Καμία ομάδα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχή δεν έχει ακόμη πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, κανένα κανάλι δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το εν λόγω πρωτάθλημα και ακόμα και η ΕΡΤ , η οποία με ένα μνημειώδες δελτίο τύπου, ανακοίνωσε προ εικοσαημέρουμια συμφωνία χωρίς αυτήν καν να υπάρχει, δεν είναι διατεθειμένη να δώσει παραπάνω χρήματα από το 1,8 εκ ευρώ-τη ίδια στιγμή που η F.L διατείνεται ότι στην αρχική συζήτηση είχαν πέσει στο τραπέζι περί τα 3 εκ.- και φυσικά ο λαλίστατος Υφυπουργός Αθλητισμού που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει θέση.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά,η διοργανώτρια αρχή , που ακόμα ψάχνει τον κεντρικό χορηγό αλλά και ποια προκήρυξη θα ισχύσει , μετά από μια πολύωρη συζήτηση, ως νέος Πόντιος Πιλάτος ένιψε τας χείρας της ,πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, αφήνοντας τις ίδιες τις ομάδες να αποφασίσουν αν θα κάνουν την κλήρωση του, με πολλούς άγνωστους, πρωταθλήματος.

Και εκείνες ,φυσικά, έστω και οριακά αποφάσισαν θετικά αποδεχόμενες ουσιαστικά ότι θα συμφωνήσουν σε ότι κι αν τελικά κάτσει…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.