Ατρόμητος: Με μαύρα περιβραχιόνια με τον Πλατανιά

0

platanias-atromitos-kanakoudis-dimoutsos

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και θα τηρηθεί ένα λεπτό σιγής πριν από τη σέντρα στη μνήμη του Γιώργου Χατζή.

Οι Περιστεριώτες θα τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος στον αγώνα με τους Κρητικούς, καθώς εγκρίθηκε το αίτημά τους από τη Super League. Έτσι, οι παίκτες του Ατρόμητου στον αγώνα με τους Κρητικούς θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα της Κυριακής (20/01, 15:00), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να ολοκληρώσει αύριο (19/01) την προετοιμασία της ομάδας του και στη συνέχεια να ανακοινώσει την αποστολή, με τον Παναγιώτη Μπάλλα να είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Επίσης, στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου θα είναι άνθρωποι της Κλαμπ Μπριζ για να παρακολουθήσουν για άλλη μια φορά τον Γιάννη Σκόνδρα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ατρόμητου συνεχίζουν τις επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής από αντιπροσωπεία της ομάδας. Σήμερα, οι Ράντμαν, Αθανασίου και Μπάλλας βρέθηκαν στο 41ο Δημοτικό Σχολείου Περιστερίου και έδωσαν στους μαθητές εισιτήρια για τον αγώνα με την ομάδα των Χανίων, αυτόγραφα και αρκετή χαρά…

Τέλος, από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος έγινε γνωστό ότι θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τον Πλατανιά και το Σάββατο (19/01), από τις 10:00 ως τις 14:00.

Απάντηση