Αφαίρεση βαθμών για Καλλονή.Οιωνός και για τον ΑΟΧ;

Η ΑΕΛ Καλλονής και ο ΑΟ Χανιά είχαν κληθεί σε απολογία για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους. Η ομάδα της Λέσβου ήταν απούσα, όμως η απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Football League ίσως αποτελεί… οιωνό αφαίρεσης για τους Κρητικούς. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, δηλαδή από τις 27 Απριλίου, οπότε ανακλήθηκε το πιστοποιητικό, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στον προπονητή, Δημήτρη Γαβαλά, του επιβλήθηκε πρόστιμο 400 ευρώ, ενώ στην ΠΑΕ πρόστιμο 300 ευρώ. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε της παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ οτι άπαντες οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 1) στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ χρηματική ποινή, ποσού τριακοσίων (300) ευρώ, 2) στον ΓΑΒΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (προπονητής της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ) χρηματική ποινή, ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας δεκαπέντε (15) ημερών.

ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ τις κάτωθι ποινές 1) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 – 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, απο την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση και 2) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».

Πηγή:flnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.