Αφαίρεση βαθμών για τον Χατζηλιάδη

Όπως ανακοίνωσε η Football League την Τρίτη (04/04), ο ΑΟ Χανιά διακανόνισε τις οφειλές του μόνο με τον Δημήτρη Πρίφτη. Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε τρεις βαθμούς για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Ανέστη Χατζηλιάδη και αυτοί θα επιστραφούν μόνο αν ο ποδοσφαιριστής εξοφληθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04). Υπενθυμίζεται βέβαια πως από τη μεριά της διοίκησης είχε τονιστεί ότι τα χρέη προς τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είχαν διακανονιστεί, όμως όπως αποδεικνύεται αυτό δεν ίσχυε για τον Χατζηλιάδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 29-03-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.