Για την παρουσία του στην ΓΑΔΑ μίλησε ο Χριστοβασίλης

0

christovasilis-pas-giannina

Για την παρουσία του στην ΓΑΔΑ το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για χρέη της ΠΑΕ Ηλυσιακός προς το Δημόσιο και την αποκατάσταση της πραγματικότητας μίλησε στον Nova Σπορ FM, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Είχα μια ενόχληση από την Αστυνομία και χρειάστηκε να παρευρεθώ στα κεντρικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χωρίς να ξέρω για ποιο λόγο. Μετά μου είπαν πως πρόκειται για χρέη του Ηλυσιακού στο δημόσιο και χρειάζονταν τους προέδρους της ομάδας από το 2004 και έπειτα. Μετά από μένα, ανέλαβε την ομάδα ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος.

Πρόκειται για την περίοδο εκείνη που γίνονταν προσπάθειες να συγχωνευθεί το Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό όταν και πραγματοποιήθηκε οικονομικός έλεγχος στην ομάδα και από εκεί προέκυψε το ποσό χωρίς να ξέρω τι αφορά. Ξαφνικά με ρωτούσαν πράγματα για τα οποία δεν ήξερα τι να πω» τόνισε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα είναι πολύ αόριστα: «Εγώ έδωσα τις εξηγήσεις μου και διευκρίνισα ό,τι ήξερα αλλά και εκείνοι δεν γνώριζαν τι ακριβώς έψαχναν. Νομίζω τον Μάιο ο κ. Μητρόπουλος έχει δικαστήριο για την υπόθεση αυτή. Οπωσδήποτε θα έχει ενοχληθεί από την αστυνομία και ο κ. Μητρόπουλος αλλά δεν είναι δυνατόν να ζητούν τα χρήματα και από εκείνον και από μένα.

Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Είναι πολύ αόριστα τα πράγματα. Πιστεύω να βγει κάποια άκρη γιατί ξαφνικά πήρε μεγάλη δημοσιότητα η υπόθεση».

Στον Ολυμπιακό ο Ντε Βινσέντι

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ ρωτήθηκε και για το θέμα της μεταγραφής του Ντε Βινσέντι και παραδέχτηκε ότι ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό: «Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΣ Γιάννινα και του κάναμε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας μας αλλά από όσο γνωρίζω συμφώνησε με τον Ολυμπιακό».

Απάντηση