«Γνωρίζουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι οι κύριες αιτίες που ο κόουτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί»

0

Το Σάββατο(25/2) οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΧ εξέδωσαν ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση του Σάκη Παπαβασιλείου από το πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως δεν ήταν μόνο οικογενειακοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Την Τετάρτη μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα ο προπονητής μας κ. Σάκης Παπαβασιλείου υπέβαλε την παραίτηση του για οικογενειακούς λόγους. Εμείς ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτή η αιτία. Ή τουλάχιστον δεν ήταν μόνο αυτή. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι οι κύριες αιτίες που ο κόουτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί και τα οποία δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε για ευνόητους λόγους. Αφήσαμε τόσο εύκολα να φύγει ένας προπονητής που πρόσφερε έργο, πάθος και ήθος. Γι’ αυτό το λόγο διαμαρτυρόμενοι οι «Blue Boys» στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο δεν θα κάνουμε οργανωμένη κερκίδα και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια. Η απόφασή μας αυτή δεν έχει να κάνει με το όνομα του καινούριου προπονητή ούτε φυσικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους στηρίζουμε.
Δεν κάνουμε πόλεμο στην ομάδα. Διαμαρτυρόμαστε…»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.