«Δεν θα μπορούσα να ηγηθώ κίνησης…»

Η «επίθεση» του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, κατά της ΕΠΟ προκάλεσε την στήριξη άλλων ΕΠΣ προς το πρόσωπό του.

Οι τρεις πρόεδροι των υπόλοιπων κρητικών Ενώσεων (Λουτσέτης της ΕΠΣ Λασιθίου, Δασκαλομαρκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου και Κωνσταντινιδης της ΕΠΣ Χανίων) έχουν εκφράσει δημόσια τις προτροπές τους να καταθέσει υποψηφιότητα για να ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο ίδιος ο Νίκος Τζώρτζογλου απάντησε στις προτροπές αυτές σε εκδήλωση που έγινε στο Ηράκλειο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται για μια τέτοια θέση με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ποδόσφαιρο και έθεσε τις προϋποθέσεις για να «καθαρίσει» το τοπίο.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε αλλαγή του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ, αλλά και της διαιτησίας, σύμφωνα με τις επιταγές της FIFA.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Κατ’ αρχήν να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνάδελφους προέδρους των Ενώσεων γι’ αυτή την τόσο τιμητική και ιδιαίτερα κολακευτική προτροπή-πρόταση που μαζικά μου έκαναν να ηγηθώ και να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ. Θέλω να πω ότι ποτέ δε με ενδιέφερε ούτε να ηγηθώ, αλλά ούτε καν να είμαι μέλος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από την εποχή που ο κουμπάρος μου, ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ηγείτο της ΕΠΟ και ήμουν πάντα αρνητικός στις παροτρύνσεις του να είμαι μέλος του Δ.Σ.»

sport-fm.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.