«Δεν παίζουμε ανασφάλιστοι…»

0

Ο ΠΣΑΠ υποστηρίζει ότι δεν θα επιτρέψει τη συμμετοχή των… ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών της Football League στα παιχνίδια Κυπέλλου.

Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ο ΠΣΑΠ προειδοποίησε ότι δεν μπορεί να επιτρέψει τη συμμετοχή των ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών της Football League. Με ανακοίνωσή του άφησε να εννοηθεί ότι και οι επαγγελματίες στα ματς Βέροια – Αιγινιακός για τον θεσμό έπαιξαν χωρίς να έχουν κάλυψη και τόνισε πως ζητά άμεση επίλυση του ζητήματος, αφού «η μη ασφαλιστική κατοχύρωση των μελών μας είναι για εμάς μία κόκκινη γραμμή».

Αναλυτικά:

«Ανασφάλιστοι οι ποδοσφαιριστές της Football League!

Είναι αδιανόητο εν έτη 2017 να αναφερόμαστε στο αυτονόητο που αφορά κάθε εργαζόμενο. Την ασφάλισή του. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες σε ένα θέατρο του παραλόγου και ο Π.Σ.Α.Π. δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος, όταν μέλη του και πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της Football League δεν αντιμετωπίζονται όπως αρμόζει στον οποιοδήποτε επαγγελματία.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς τους αρμοδίους φορείς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέση να καταγγείλουμε ότι λίγες μόνο ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ!

Αυτόματα η συμμετοχή τους στα παιχνίδια Κυπέλλου που έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου ελλοχεύει για εκείνους όλους τους σχετικούς κινδύνους. Ο Π.Σ.Α.Π. υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά και δεν μπορεί να επιτρέψει την συμμετοχή των μελών του στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις και δεσμεύεται πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Ζητάμε-απαιτούμε την άμεση επίλυση του ζητήματος, αφού η μη ασφαλιστική κατοχύρωση των μελών μας είναι για εμάς μία κόκκινη γραμμή».

Πηγή:flnews.gr

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.