Δεν πληρώνει τον Νικολόπουλο.Αφαιρούνται 3 βαθμοί και βλέπουμε…

Μετά την -περίπου- θριαμβευτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ περί παραμονής παρά τις «προσπάθειες κάποιων περί του αντιθέτου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το ρεπορτάζ του Flnews.gr δίνει μια άλλη διάσταση…

«Η προθεσμία εξόφλησης του Κώστα Νικόπουλου εκπνέει για τον ΑΟ Χανιά την Παρασκευή (16/06). Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι οι «κυανόλευκοι» δεν θα τον πληρώσουν. Τουλάχιστον αυτό ανέφεραν στελέχη της ΠΑΕ και σημείωναν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας δεν δέχτηκε διακανονισμό.

Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, τότε ο ΑΟΧ θα βρεθεί οριστικά στους 35 βαθμούς, δηλαδή πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ωστόσο, εκκρεμεί η απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου για τη μη συμπλήρωση της καταπεσούσας εγγυητικής. Όλα δείχνουν ότι αυτή θα γίνει γνωστή την Παρασκευή (16/06) και εκτός απροόπτου η ποινή θα αφορά σε αφαίρεση βαθμών.»

Πηγή:flnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.