Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Αποκόρωνας 2015

Βρισκόμαστε 20 ημέρες πριν την έναρξη του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά «Αποκόρωνας 2015», που συνδιοργανώνουν για τρίτη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ο Δήμος Αποκόρωνα και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και οι διοργανωτές εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες και να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

 

Όπως είναι γνωστό, το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Αποκόρωνας 2015», θα διεξαχθεί στο διάστημα 19 με 26 Αυγούστου με ελβετικό σύστημα 9 γύρων. Υπάρχουν συνολικά χρηματικά έπαθλα για τους 10 πρώτους και 3 πρώτες γυναίκες αξίας 3.370 ευρώ και ειδικά έπαθλα για τις κατηγορίες νέων αγοριών και κοριτσιών κάτω των 18, 16, 14, 12, 10 και 8 ετών.

 

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 75 σκακιστές που προέρχονται από 7 διαφορετικές χώρες. Ξεχωρίζουν ανάμεσα τους γνωστοί γκρανμαιτρ όπως ο Έλληνας Στέλιος Χαλκιάς, ο ΒούλγαροςNikolov Momchil, οι Ρώσοι Karpatchev Aleksandr και Ivanov Mikhail, οι γυναίκες γκρανμαιτρ  AginianNelly από την Αρμενία και Nebolsina Vera από η Ρωσία, πολλοί διεθνείς μαιτρ και μαιτρ FIDE.

 

Για τους Χανιώτες σκακιστές που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, με την πολύτιμη χορηγία του πρακτορείου Status Tourism Agency οι διοργανωτές εξασφάλισαν καθημερινά τη δωρεάν μεταφορά από τα Χανιά στο Δημαρχείο των Καλυβών όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες! Ένα λεωφορείο του πρακτορείου, κάθε ημέρα, μια ώρα πριν την έναρξη του γύρου θα αναχωρεί από το Ρολόι (μπροστά από το εντευκτήριο του ΟΑΧ) για τις Καλύβες και θα επιστρέφει στα Χανιά, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, διευκολύνοντας τους φίλους του πνευματικού αθλήματος, που δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα σκακιστικό τουρνουά με μεγάλο ενδιαφέρον! Επειδή οι θέσεις του λεωφορείου είναι συγκεκριμένες, επισημαίνεται στους ενδιαφερόμενους πως θα τηρηθεί αυστηράσειρά προτεραιότητας που κατοχυρώνεται με τη δήλωση συμμετοχής και την καταβολή του σχετικού παράβολου συμμετοχής. Υπενθυμίζεται πως το παράβολο συμμετοχής είναι 40 ευρώ για τους ενήλικες, 30 ευρώ για τους νέους κάτω των 18, ενώ σε περίπτωση συμμετοχής περισσότερων των δυο ατόμων από μια οικογένεια, το τρίτο άτομο είναι δωρεάν.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.oax-chess.com ή στους κ. Μηνά Βουλγαρίδη 6932744696, Γιώργο Μυλωνάκη 6972442935 και Νίκο Σγουρό 6978777543

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.