Δικαίωση για Προοδευτική, μηδενισμός της Καλαμάτας

proodeytiki-aox-goa-600l

Με μηδενισμό και πρόστιμο 5.000 ευρώ «πλήρωσε» η Καλαμάτα την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της, Πούτσι, στον αγώνα απέναντι στην Προοδευτική, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο (Νότος) της Football League 2.

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής δέχθηκε την Πέμπτη (3/1) την ένσταση της Προοδευτικής κατά της Καλαμάτας και κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ της πρώτης με τέρματα 3-0 (σ.σ. ο αγώνας είχε λήξει 1-0 υπέρ του μεσσηνιακού συγκροτήματος). Επιπλέον υπέβαλε πρόστιμο στο ΤΑΠ Καλαμάτα, ενώ διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου στην Προοδευτική.

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Δέχθηκε την ένσταση του ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ κατά του ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με τέρματα 3-0. Επέβαλε στο ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ την χρηματική ποινή των πέντε (5.000) ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου στο ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για τον αγώνα της 11-11-2012 με ΤΑΠ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ)», ήταν η σχετική ανακοίνωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.