Δύο προβλήματα για ΑΟΧ

Χωρίς τους Μαμούτ Σαϊνέ και Γιώργο Μπουζούκη ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΑΟ Χανιά. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 20 ημέρες περίπου, ενώ ο δεύτερος  έκανε μόνο γυμναστήριο μετά το πρόβλημα στη μύτη του μετά από την αγκωνιά που δέχτηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδος του ΑΟ Χανιά στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας και στην συνέχεια τακτική.

 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαμούτ Σαϊνέ ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 20 ημέρες περίπου.

 

Ο Γιώργος Μπουζούκης έκανε μόνο γυμναστήριο μετά το πρόβλημα στη μύτη του μετά από την αγκωνιά που δέχτηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στον παίκτη θα τοποθετηθεί ειδική μάσκα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.