Εντυπωσιακό ξεκίνημα των Νέων του Κισσαμικού

0

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Νέων “Περουλάκης Κωνσταντίνος” της ΕΠΣ Χανίων ο Κισσαμικός, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής με 7-0 του Ιδομενέα, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, για τη 2η αγωνιστική, με την οποία έγινε πρεμιέρα.

Πριν συμπληρωθεί το 1′ από προσπάθεια του Πλευράκη ο Κουτουλάκης από δύσκολη γωνία με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια στο ίδιο λεπτό (3′) από Πλευράκη αρχικά και Σχοινοπλοκάκη στη συνέχεια. Στο 7′ ο Πλευράκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2, ενώ στο 10′ τα δοκάρια… τρίτωσαν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρτσωνάκη. Στο 26′ από πάσα του Καρτσωνάκη ο Πλευράκης με σουτ σημείωσε το 0-3 και ένα λεπτό αργότερα ο Κουτουλάκης κέρδισε την κόντρα από τον τερματοφύλακα Τσαφαράκη και σε κενή εστία σκόραρε για το 0-4. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0-5 και τον Πλευράκη να σημειώνει το τρίτο του γκολ με σουτ έπειτα από γύρισμα του Κουτουλάκη στο 30′.

Στο δεύτερο 35λεπτο ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ για τους Νέους του Κισσαμικού. Στο 47′ ο Καρτσωνάκηςμε σουτ έκανε το 0-6 και το σκορ έκλεισε στο 56′ ο Νικολοζάκης -έπειτα από πάσα του Καρτσωνάκη– με το πρώτο του γκολ με τους Νέους, σε φάση που ξεκίνησε από τον Παπαδάκη.

Λόγω σοβαρής κοινωνικής υποχρέωσης ο προπονητής της ομάδας Νέων Γιώργος Σημαντηράκης απουσίαζε και την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Γιώργος Τουλουπάκης.

Ιδομενέας (Γιάννης Καστρινάκης): Τσαφαράκης, Μερόλι, Ρενιέρης (36′ Χαλακατεβάκης), Α. Ματθαίου, Σφηναρολάκης, Καραγιαννάκης, Ράντεφ, Μπαλαντινάκης (43′ Ξόμαλης), Μαστοράκης (43′ Νικολακάκης), Γ. Ματθαίου (36′ Φιλιππίδης), Τσουράκης.

Κισσαμικός (Γιώργος Τουλουπάκης): Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Πνευματικάκης, Κρέτσι, Κλωστράκης, Μαραγκουδάκης (36′ Νικολοζάκης), Σχοινοπλοκάκης, Καστανοπουλάκης, Καρτσωνάκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Κουτουλάκης, Πλευράκης (36′ Κ. Παπαδάκης).

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.