Εξαιρετική παρουσία για Ελλάδα, Γκεοργκίεβα και Παπαδοκωνσταντάκη στο Μπακού

Πάρα πολύ καλή εξελίχθηκε να είναι η παρουσία της Ελλάδας στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

 

Η ελληνική ομάδα, που είχε στη διάθεσή της δύο Χανιώτισσες αθλήτριες, την Γιάννα Γκεοργκίεβα και τη Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, κατάφερε να βρεθεί στην 6η θέση στο αγώνισμα του Κόμπο και να κερδίσει την 7η θέση στο Ομαδικό, ενώ επίσης ήταν 6η στο Ντουέτο και στο Σόλο.

 

Η Γιάννα Γκεοργκίεβα συμμετείχε στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο ενώ μαζί με την Αθανασία Τσόλα συνέθεσαν το Ντουέτο, που βαθμολογήθηκε με 155,6105.

 

Η Παπαδοκωνσταντάκη ήταν στο Κόμπο, που πήρε βαθμολογία 82,2333 και αναπληρωματική στο Ομαδικό, που βαθμολογήθηκε με 151,7141.

 

Στο Σόλο, η Αθανασία Τσόλα έλαβε 156,4060 βαθμούς.

 

Την ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν οι αθλήτριες: Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Μαριλένα Αρμάου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Ιφιγένεια Δίπλα και Σύλια Κουφίδη, καθώς και οι ομοσπονδιακές προπονήτριες, Ναταλία Τσερνέσκα και Δέσποινα Θεοδωρίδου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.