Επίσημη πρόταση Ροκάκη σε ερασιτέχνη ΑΟΧ

Ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, κάλεσε τον Ερασιτέχνη ΑΟΧ για μια από κοινού διαβούλευση για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας.

Ενωτικό μήνυμα έστειλε ο Αντώνης Ροκάκης, τονίζοντας πως «ήρθε η ώρα να παρθούν ιστορικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου».

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού, ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου κάλεσε τον Ερασιτέχνη ΑΟΧ σε μία από κοινού διαβούλευση με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας στα Χανιά, που θα γράψει ιστορία.Ουσιαστικά ο ισχυρός άνδρας του Κισσαμικού κάλεσε τους Χανιώτες για συμπόρευση και ουσιαστικά συγχώνευση.

Αναλυτικά η δήλωση Ροκάκη:

«Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός καλώ τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά σε μία από κοινού διαβούλευση, με θέμα και στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας της πόλης, του νομού και του νησιού μας, που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να “γράψει” ιστορία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να δηλώσω δημόσια το ενδιαφέρον μου για μία ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τα Χανιά.

Ήρθε η ώρα να παρθούν ιστορικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου!».

Πηγή:flnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.