Επιστράφηκαν οι βαθμοί αλλά μένει το «αγκάθι» της εγγυητικής

Το μόνο καλό νέο, μέσα στη ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά , είναι ότι επιστράφηκαν οι έξι βαθμοί λόγω των προσφυγών Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη και έτσι η Χανιώτικη ομάδα έχει πια 38 βαθμούς.

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα που ακούει στο όνομα «εγγυητική επιστολή» παραμένει και είναι αβέβαιο αν θα έχει αίσιο τέλος.

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ XANIA AO, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 56/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή AΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.