«Επιχειρηματία που δεν θα ζει και επιχειρεί από το στοίχημα…»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, ο εκ των ισχυρών μετόχων της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ,Δημήτρη Βιριράκη.

Πρόκειται για έναν μίνι απολογισμό που έρχεται μερικές μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την μεταφέρω αυτούσια:

«Απο μια δύσκολη και περίπλοκη χρονιά ,κρατώ το μόνο θετικό ,οτι σωθήκαμε (η μαλλον σωθήκαμε) , οπότε υπάρχει μέλλον για κάτι ..καλύτερο. Στις οποίες διεργασίες γίνονται η όποιες ανακοινώσεις εκδίδονται δεν εχω καμμία συμμετοχη η ενημέρωση και φέτος θα ασχοληθώ μόνο με τον εαυτό μου! Ο Μελας ευρέθη μετα απο πρωτοβουλία του εραςιτεχνη ,και ενα δυο παλιων μετόχων με την σύμφωνη γνώμη και αποδοχή και μεταγενεστέρων παραγόντων.Αλλο αν την κάνανε ….οι περισσότεροι. Εγω είτε μου άρεσαν αυτα που έβλεπα είτε οχι ,σε αυτα που μπορούσα βοήθησα μέχρι τέλος.
Η αποψη μου ειναι οτι για να σταθεί η ομαδα με βαςη τα υπάρχοντα χρεη, πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες εξεύρεσης ενός ισχυρά οικονομικά χορηγού ,που δεν θα ζει και επιχειρεί απο το …στοίχημα. Αυτη ηταν πάγια θέση μου ,έστω κι αν δεν άρεσε τότε σε μερικούς (πχ-2014 -2015 -2016κλπ) . Αν η λύση αυτη δεν βρεθεί ,εξυπακούεται παλι τι θα γίνει…. Στα Χανια υπάρχουν πάντα πολλα λόγια και πολλες κριτικές απο πολλούς ,λεφτα ομως δεν μπαινουν στην ομαδα .Καλο καλοκαίρι !»

Τι ουσιαστικά λέει ο εις εκ των ισχυρών και πρώτων μετόχων της ΠΑΕ στην ανάρτηση του;

Προφανώς το προφανές.Ότι όλα αυτά που ακουγόταν εδώ και καιρό σε επίπεδο φημολογίας περί στοιχηματισμών ,έχουν βάση και μάλιστα ισχυρή.

Φυσικά, αναμένουμε και την προσωπική του αντίδραση αλλά και όλων των υπολοίπων που θεωρούνται θεματοφύλακες της ιστορικής ομάδας του ΑΟΧ. Ο μέσος οπαδός της ομάδας θέλει από τους «δικούς του ανθρώπους» να προστατεύουν την «δική τους ομάδας».Γιατί, δεν νομίζω ότι αρκούν απλά οι διαπιστώσεις την ώρα που χρειάζονται έργα ώστε η ομάδα να καταφέρει αρχικά να διασώσει το όνομα της.

Θεωρώ, ότι τόσο ο Δημήτρης όσο και οι υπόλοιποι πρέπει τώρα να βγουν μπροστά και να βάλουν ένα μεγάλο STOP σε όλους όσοι θεωρούν (ή έχουν) κάνει τον ΑΟ Χανιά , ένα μεγάλο «πλυντήριο».

Να θέσουν τους όρους  προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή και να μην «παρασυρθούν» -όπως τα προηγούμενα χρόνια-παραδίδοντας τα «κλειδιά» σε κάθε τυχάρπαστο.

Οι επόμενες μέρες -αν , φυσικά, η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία κι εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα με την αβεβαιότητα που έχει και ο κ.Βιριράκης-θα είναι οι πιο κρίσιμες στην νεότερη ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Χανιά.

Αν πάλι από την άλλη, ο/οι όποιοι μέτοχοι διαφωνούν με τον τρόπο που λειτούργησε/λειτουργεί/λειτουργήσει η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά , τότε αντί δια της σιωπής και αποστασιοποίησης τους , ουσιαστικά, να συναινούν στις όποιες -ακόμα και έκνομες ενέργειες- να βγουν ανοιχτά και να καταγγείλουν παραδίδοντας ακόμα τις μετοχές τους, αν χρειαστεί, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφωνία τους.

Το «άσε και θα δούμε» ο ιστορικός ΑΟΧ το έχει πληρώσει.Και είναι αμαρτία να συνεχίζει να το πληρώνει…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.