ΕΠΟ:Στηρίζει Σάντος… προειδοποιεί τις ΠΑΕ

0

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τις όποιες προσπάθειες έγιναν κατά το παρελθόν, ώστε να γίνουν παρεμβάσεις στο έργο του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα. Με αυτή την ανακοίνωση της η ομοσπονδία στέλνει μήνυμα προς όλες τις ΠΑΕ, ώστε να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τον ομοσπονδιακό τεχνικό στο έργο του στο Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Βέβαια η ΕΠΟ με την ανακοίνωση της θέλει να βάλει τέρμα σε όλες αυτές τις συζητήσεις, επί συζητήσεων, που γίνονται από τους μεγάλους συλλόγους, ύστερα από κάθε κλήση παίκτη τους στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή τους συνεδρίαση προχώρησαν στην έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης για την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

«Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, κάθε απόπειρα, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, να εμπλακεί η Εθνική Ομάδα και ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος σε αντιπαραθέσεις για θέματα εσωτερικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η Εθνική Ομάδα και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν αποτελούν έναν αυθεντικό ποδοσφαιρικό θησαυρό εθνικού χαρακτήρα και θα υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις της την αυτοτέλειά και την εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία της.

Χάρις σε αυτά τα στοιχεία η Εθνική Ομάδα πέτυχε τις μεγαλύτερες νίκες της και καταξιώθηκε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αυτή την εθνική υπόθεση και τις επιτυχίες που τη συνοδεύουν κανείς και για κανένα λόγο δεν δικαιούται να τις μεταχειρίζεται ως οπαδική διαφορά ή να τις εμπλέκει σε επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις.

Καλεί άμεσα ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο να στηρίξει απόλυτα και χωρίς καμία σκοπιμότητα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την λειτουργία του και να προσφέρει, σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο προπονητικό τιμ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Το κέρδος όλων από μια ανάλογη συμπεριφορά θα είναι πολύ σημαντικό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.