Ευχαριστίες Πλατανιά στους φιλάθλους

Το «ευχαριστώ» του Πλατανιά τους φιλάθλους του

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους του για τη μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά καρτών διαρκείας, εξέδωσε ο Πλατανιάς.

Το «ευχαριστώ» του Πλατανιά τους φιλάθλους του

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αγορά Καρτών Διαρκείας, καθώς η διάθεσή τους ξεπερνά ακόμα και την πιο αισιόδοξη προσδοκία μας. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και μετά τον αγώνα της πρεμιέρας, υπάρχει ζήτηση για Κάρτες Διαρκείας.

Επίσης θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι φέτος επιλογή και απόφαση της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ήταν να μειώσει αισθητά τις τιμές στις Κάρτες Διαρκείας, ώστε κάθε κάτοχός της, να μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα με τιμές που ξεκινούν από 5 ευρώ ανά ματς.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο άλλωστε, ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα με τις τιμές των Καρτών Διαρκείας και οι αντίστοιχες των εισιτηρίων που θα ισχύσουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στους εντός έδρας αγώνες.

AdTech Ad

Είναι αυτονόητο ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής -η οποία τονίζουμε ότι έγινε ταυτόχρονα με τις τιμές των Καρτών Διαρκείας– θα ισχύσει απαρέγκλιτα για όλο το πρωτάθλημα

Απώτερος στόχος της απόφασης αυτής είναι τα Περιβόλια να είναι γεμάτα σε κάθε αγώνα και όχι μόνο σε “επιλεγμένα” ματς. Η ανταπόκρισή σας δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την απόφασή μας αυτή. Σας ευχαριστούμε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.