Η απάντηση των αδερφών Μελά στον Τσορμπαρτζίδη

Οι αδερφοί Μελά απάντησαν στις δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού, Μιχάλη Τσορμπατζίδη.

Αναλυτικά η δήλωση που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μελά:

«Απάντηση αδερφών Μελά σε Τσορμπατζίδη

Μετά την τοποθέτηση – λασπολογία του ζαλισμένου κ. Μιχάλη Τσορμπατζίδη και τα χθεσινοβραδινά τηλεφωνήματα απειλητικού χαρακτήρα προς το προπονητικό επιτελείο, το οποίο είχε διατελέσει στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ από ανθρώπους (φιλάθλους) της ομάδας, προσωπικά εγώ και εκπροσωπώντας και τον αδερφό μου, Γεώργιο Μελά, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:

Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα ασχοληθεί μαζί μας, όχι μόνο με λόγια, αλλά επιδεικνύοντας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα που θα στηρίξουν τις συκοφαντίες που ορισμένοι θέλουν να βγάλουν προς την κοινή γνώμη και χρησιμοποιούν το γνωστό μισθοφόρο της ομάδας, Μιχάλη Τσορμπατζίδη.

Απειλές και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούν μόνο οι μισθοφόροι και οι δειλοί. Το διάστημα που εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον για την ομάδα, το πληρωθήκατε κ. Τσορμπατζίδη και με το παραπάνω.

Εμείς δεν σπιλώνουμε την ιστορία του Αχαρναϊκού και όταν μας ζητήθηκαν τα έξοδα για τον αγώνα με την Α.Ε. Καραισκάκης, πάλι συνεισφέραμε. Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη.

Υ.Σ: Η τακτική των απειλών, εμάς δεν μας αγγίζει. Παράκληση: κ. Τσορμπατζίδη, μην ασελγείτε άλλο στο ιστορικό σωματείο που ονομάζεται Π.Α.Ε. Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ.

Ιωάννης Μελάς».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.