Η γιορτή για το Ολοήμερο Πρόγραμμα Αθλητικής Δραστηριότητας (pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Αυγούστου η γιορτή του Ολοήμερου Προγράμματος Αθλητικής Δραστηριότητας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Κολυμβητήριο Χανίων. Η γιορτή περιλάμβανε παρουσίαση των όσων έχουν διδαχθεί τα παιδιά στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο έχει ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά, ηλικίας από 5-12 ετών, παρουσίασαν κατασκευές, χόρεψαν, τραγούδησαν, συμμετείχαν σε θεατρική παράσταση, κολύμπησαν και προπαντός διασκέδασαν κερδίζοντας το θαυμασμό και τα χειροκροτήματα των γονέων τους που παρακολουθούσαν από την κερκίδα.

 

«Ήταν μια γιορτή που τη φέραμε εις πέρας πάρα πολύ δύσκολα αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο απ’ ό,τι περιμέναμε. Τα παιδιά ήταν πολύ συνεργάσιμα και νομίζω πως η γιορτή εξελίχθηκε σε εντυπωσιακή», τονίζει η Νατάσσα Καβαλιεράτου, υπεύθυνη του Ολοήμερου Προγράμματος Αθλητικής Δραστηριότητας.

 

Φέτος, τα Καλοκαιρινά Προγράμματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι ακόμα πιο πλούσια σε δραστηριότητες, αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εκμάθηση πόλο.

 

Σύμφωνα με την κα Καβαλιεράτου: «Έχουμε μία εθελόντρια, η οποία είναι αθλήτρια του πόλο, η Κωνσταντίνα Φινοκαλιώτη και η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την εκμάθηση πόλο στα μικρά παιδιά αλλά και στα μεγαλύτερα. Πέραν των αθλημάτων, έχουμε τη δημιουργική απασχόληση, με διάφορες κατασκευές, μέρος των οποίων επιδείχθηκε και στην γιορτή.

 

Επίσης, τα παιδιά κάνουν μουσική και τραγούδησαν κιόλας στην γιορτή, όμως έχουμε κι άλλες πάρα πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά το διασκεδάζουν πάρα πολύ, όμως εμείς είμαστε λίγο αγχωμένοι και πάρα πολύ προσεκτικοί, διότι αυτό το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, το πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα στην γιορτή και όλων αυτών που κάναμε, μας κάνει χαρούμενους».

 

Εμφάνιση Giorti-Oloimerou_6.jpg

Εμφάνιση Giorti-Oloimerou_5.jpg

Εμφάνιση Giorti-Oloimerou_4.jpg

Εμφάνιση Giorti-Oloimerou_3.jpg

Εμφάνιση Giorti-Oloimerou_2.jpg

Εμφάνιση Giorti-Oloimerou.jpg

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.