« Η εγγυητική επιστολή θα καλυφθεί νόμιμα την κατάλληλη στιγμή»

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά φάνηκε καθησυχαστική σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά από την ΕΕΑ τη Δευτέρα(27/3). Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά η εγγυητική θα καλυφθεί νόμιμα την κατάλληλη στιγμή, ενώ και οι προσφυγές έχουν ήδη διακανονιστεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ:

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και των προσφυγών, η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά δηλώνει ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής η εγγυητική επιστολή θα καλυφθεί νόμιμα την κατάλληλη στιγμή. Σε ό,τι αφορά στις προσφυγές των Δεινόπαπα, Χατζηλιάδη, Πρίφτη, αυτές ήδη διακανονίστηκαν και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επιπτώσεων για την ομάδα μας. Όσον αφορά στον Στέλιο Τσουκάνη, έχουμε να πούμε ένα πράγμα. Στους ποδοσφαιριστές αυτούς οφείλουμε μόνο σεβασμό και εμπιστοσύνη, γιατί πραγματικά τους αξίζει».

Πηγή: Footballleaguenews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.