«Η ΕΠΟ ζητά από όλους τους εμπλεκομένους να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους»

Η ΕΠΟ απάντησε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι πήραν θέση για το ότι ο Γιάννης Τσαχειλίδης, αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ (που είναι ο υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών στο πρωτάθλημα) πρόκειται να «ξηλωθεί» επειδή αρνήθηκε να βάλει συγκεκριμένο ρέφερι που του ζητήθηκε σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας.

 

Η ανακοίνωση:

Σχετικά με πρόσφατες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται:

 

«Οι δύο Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να εκδώσουν ανακοινώσεις για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εκδηλώνοντας προτιμήσεις και κρίσεις για τα μέλη της. Με αυτό τον τρόπο κάνουν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν και το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας. 

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητά από όλους τους εμπλεκομένους να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους, πριν προβούν σε κρίσεις για τους υπολοίπους.

Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του σωστά και ας αφήσουν την ΚΕΔ να κάνει τη δική της».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.