Η (μη) διάδοχη κατάσταση θα τραβήξει μακριά…

Την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Πλατανιά επισημοποίησε ο Μανώλης Μαθιουλάκης.Με την υπόσχεση ότι θα εξοφλήσει ό,τι χρειάζεται ρίχνει «μαύρη πέτρα» δηλώντας απηυδισμένος με αυτά που αντιμετώπισε την φετινή -κυρίως-χρονιά.

Με μόνιμη επωδό την αχαριστία κάποιων από την ομάδα ο νυν -και οσονούπω-πρώην μεγαλομέτοχος παύει να ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά και επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις του.

Το τι και γιατί συνέβη στη τελευταία αγωνιστική περίοδο θα το καταγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος εκείνο που -θεωρητικά- θα έπρεπε να απασχολεί είναι η επόμενη μέρα.

Ποιους και πόσους, όμως, απασχολεί είναι ένα θέμα προς συζήτησιν. Φίλαθλο κόσμο, που όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου, θα μπορούσε να πιέσει τις εξελίξεις, απλά δεν υπάρχει. Ή τουλάχιστον στον βαθμό εκείνο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άμεσες εξελίξεις.

Διοικητικά, είναι γνωστό, ότι το πράγμα λειτουργούσε με την ενός ανδρός αρχή , με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ να είναι απλά επικουρικά.

Οι πρώην-που σύμφωνα με πολλούς- θα μπορούσαν να αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση, τηρούν την απόλυτη σιγή, χωρίς ούτε να επιβεβαιώνουν αλλά ούτε να διαψεύδουν το ενδιαφέρον τους.

Και, βέβαια, είναι γνωστό ότι η συμμετοχή μιας ομάδας στην F.L δεν αποτελεί δα και τον διακαή πόθο του κάθε επιχειρηματία αφού τα έσοδα είναι πολύ μικρότερα ενώ τα έξοδα όχι και τόσο σε σχέση πάντα με την Superleague.Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε ότι το νέο ρόστερ της ομάδας πρέπει να στηθεί κυριολεκτικά από το μηδέν, ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν θα πρέπει να είναι αρκετά φουσκωμένος.

Όλα, λοιπόν, τα παραπάνω δείχνουν ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την -πάλαι ποτέ- ισχυρή Χανιώτικη ΠΑΕ, με μεγαλύτερο εχθρό της τον χρόνο…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.