«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί τους ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Μάλεμε»

Τη Τετάρτη (26/04) η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε το κόσμο των Χανίων που βρέθηκε στο γήπεδο του Μάλεμε και ενίσχυσε την ομάδα και ακόμα τόνισε πως ο στόχος της παραμονής που έχει τεθεί θα επιτευχθεί και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι θα μπορέσουν ασχοληθούν απρόσκοπτα με τα ανοιχτά θέματα που ταλαιπωρούν τη Χανιώτικη ομάδα, όπως των προσφυγών και της εγγυητικής. Τέλος αναφέρει πως θα υπάρξει μία προσπάθεια συγκρότησης μίας πανίσχυρης διοίκησης που θα αποτελείται από Χανιώτες παράγοντες. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί τους ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στο νικηφόρο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο του Μάλεμε.

Μετά την νίκη αυτή, η ομάδα χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον 4 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία της Β΄Εθνικής, όμως ο στόχος μας δεν είναι μόνο αυτός αλλά να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά και αφού επιτευχθεί με το καλό αυτός ο στόχος να γίνουν οι αποπληρωμές των προσφυγών και η τακτοποίηση της εγγυητικής έτσι ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Όσον αφορά λοιπόν στον συγκεκριμένο προγραμματισμό, κύριο μέλημα μας είναι η συγκρότηση μιας πανίσχυρης διοίκησης αποτελούμενη από επιφανείς Χανιώτες παράγοντες και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζονται οι επαφές από μέρους της Διοίκησης. Για την διεκπεραίωση των διαδικαστικών θεμάτων όσον αφορά στη συγκρότηση της νέας Διοίκησης έχει ανατεθεί σε γνωστό Δικηγορικό και αναλόγως σε Λογιστικό Γραφείο προς έλεγχο της μετοχικής σύνθεσης (όπως έχουν ήδη ζητηθεί στοιχεία από την ΕΕΑ έως τις 30/6) και των οικονομικών της ΠΑΕ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.