«Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί ώστε να κερδίσουμε σήμερα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ρεθύμνου με τη Δόξα Λευκάδας(Μεγάλη Πέμπτη 13/4 17.00) και τη νίκη της ομάδας της Κρήτης ο προπονητής του Ρεθύμνου Νίκος Βετούλας δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας, τόσο στη διοίκηση όσο και στην πόλη. Παρόλο είχε υποβιβαστεί κάποια παιχνίδι πριν, δώσανε τον αγώνα τους, ήταν πολύ αξιοπρεπέστατοι και δείχνει και το ήθος της ομάδας που ήταν τυπικοί απέναντι και στους παίχτες και σε όλους, αλλά και επειδή η ομάδα θα έχει συνέχεια. Πράγμα που τους αξίζει συγχαρητήρια, καθώς έχουμε δει πολλές ομάδες που δεν επιτυγχάνουν την παραμονή να τα παρατάνε.
Εμείς είχαμε στόχο να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα play offs και αυτό οφείλεται στις τελευταίες εκτός έδρας νίκες μας που μας έδωσαν την δυνατότητα να είμαστε στην 6η θέση. Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασισμένοι, ξέροντας ότι η Λευκάδα είναι μια ομάδα που παίζει στοχευμένα και δυνατά. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί ώστε να κερδίσουμε σήμερα».

Για την πορεία της ομάδας: «Από την στιγμή που ήμουν εγώ, κάναμε 7 νίκες 4 ήττες και καταφέραμε και πήραμε το πλεονέκτημα, κάτι που φάνταζε αδύνατο πριν λίγο καιρό. εκμεταλλευτήκαμε και κάποιες ήττες που έκανε ο Κολοσσός, που για να είμαστε ειλικρινής, ο Κολοσσός ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος κατά την άποψή μου.
Στα play offs τώρα είναι ένα παιχνίδι, έχεις το άγχος να κερδίσεις στην έδρα σου. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι».

Για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν: «Ο βαθμολογικός πίνακας λέει την αλήθεια, με την έννοια ότι είχαν ομάδες για να κερδίσουν, αλλά δεν κέρδισαν. Αντίθετα, οι άλλες οι ομάδες που χρειάστηκαν να κερδίσουν τα παιχνίδια, τα κέρδισαν και έμειναν. θεωρώ ότι η διάρκεια μετράει και έδειξαν ποιες ομάδες είχαν διάρκεια».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.