Θριαμβευτής ξανά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων! (pics)

Πρωταθλητής Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Σπριντ που πραγματοποιήθηκε στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου! Πρόκειται για μία ακόμα τεράστια επιτυχία που προσθέτει στο ενεργητικό του ο Ναυτικός Ομιλος ο οποίος είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 19 συνολικά διοργανώσεις, έχει κερδίσει το πρωτάθλημα στις οκτώ!

 

Για μια ακόμη χρονιά, η νέα γενιά του αθλήματος του Κανόε Καγιάκ Σπριντ παρουσίασε μια ολοκληρωμένη αγωνιστική εικόνα, με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να πιστοποιούν ότι το μέλλον τους ανήκει. Η ομάδα του Μανόλη Αγγελάκη συγκέντρωσε 233 βαθμούς, τους οποίους κατέκτησαν οι 19 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν. Τα μετάλλια δε, σε σύνολο, ανήλθαν στα 10, εκ των οποίων 5 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

 

Στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Σπριντ συμμετείχαν 280 αθλητές και αθλήτριες από 20 Σωματεία της χώρας. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο (8/8) δυσκόλεψαν πάρα πολύ τους μικρούς αθλητές, αλλά την Κυριακή (9/8) όπου πραγματοποιήθηκαν οι τελικές κούρσες ο καιρός ήταν ιδανικός.

 

Ο ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

 

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου, Μανόλη Αγγελάκη: «Για να συγκεντρωθούν οι 233 βαθμοί, συνέβαλαν και οι 19 αθλητές της ομάδας μας τόσο με τις πανελλήνιες νίκες τους όσο και με τα πλασαρίσματά τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, Δημήτρη Καραγιαννίδη για την πολύ καλή δουλειά που καλλιεργεί στην υποδομή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά αναδειχθήκαμε πρωταθλητές. Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που κατακτάμε το πρωτάθλημα, γεγονός που λέει πολλά! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν γι’ αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε τον επίσημο χορηγό του Τμήματος, την ΑΝΕΚ LINES, στην οποία οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος των επιτυχιών που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς την συνδρομή της, το Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, δεν θα μπορούσε να διατηρείται μέσα στα κορυφαία Σωματεία στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε επίσης τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων του Καγιάκ που συμβάλλει τα μέγιστα από την πλευρά του, καθώς και όλους όσοι μας στηρίζουν και μας βοηθούν στην προσπάθειά μας».

 

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Αναλυτικά οι Πρωταθλητές Ελλάδας Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Σπριντ είναι οι εξής:

 

Αντωνίου Μαγδαληνή, Ασημακόπουλος Χρήστος, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νικόλαος, Δρακάκη Ιωάννα, Καπής Ευτύχιος, Καραμανολάκης Αντώνιος, Κερασιώτης Παναγιώτης, Κουριδάκης Ιωάννης, Μελεμενή Μαρία, Παπασταματάκης Γεώργιος, Πολυχρονάκης Ελευθέριος, Πολυχρονάκης Σπύρος, Ροβιθάκη Μαρία, Σηφάκης Γεώργιος, Στρατουδάκης Νικόλαος, Τζανακόπουλος Αθανάσιος, Τσουπάκης Χρήστος και Φραγκόπουλος Γεώργιος.

 

Επίσης, οι προπονητές Μανόλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης και ο βοηθός εφόρου Κανόε Καγιάκ, Νίκος Κουριδάκης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

 

Χρυσά μετάλλια

Κ1 200μ. Παμπαίδων: Χρήστος Τσουπάκης

Κ1 200μ. Παγκορασίδων: Μαγδαληνή Αντωνίου

Κ2 200μ. Παμπαίδων: Χρήστος Τσουπάκης – Λευτέρης Πολυχρονάκης

Κ2 1000μ. Παμπαίδων: Γιώργος Σηφάκης – Γιάννης Κουριδάκης

Κ2 200μ. Προαγωνιστική Αγόρια: Μάξιμος Δερμιτζάκης – Διακάκης Νικόλαος

 

Ασημένια μετάλλια

Κ2 200μ. Παμπαίδων: Γιώργος Σηφάκης – Γιάννης Κουριδάκης

Κ1 200μ. Προαγωνιστική Αγόρια: Μάξιμος Δερμιτζάκης

 

Χάλκινα μετάλλια

Κ1 200μ. Παμπαίδων: Λευτέρης Πολυχρονάκης

Κ2 500μ. Παγκορασίδων: Μαγδαληνή Αντωνίου – Μαρία Μελεμενή

Κ2 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Σπύρος Πολυχρονάκης – Παναγιώτης Κερασιώτης

 

4η θέση

Κ1 1000μ. Παμπαίδων: Τζανακόπουλος Αθανάσιος

Κ2 200μ. Παίδων Αρχαρίων: Σπύρος Πολυχρονάκης – Παναγιώτης Κερασιώτης

 

5η θέση

Κ1 500μ. Παγκορασίδων: Μαρία Μελεμενή

 

6η θέση

Κ2 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Νικόλαος Στρατουδάκης – Γεώργιος Φραγκόπουλος

 

7η θέση

Κ1 200μ. Προαγωνιστική Αγόρια: Νικόλαος Διακάκης

 

8η θέση

Κ1 200μ. Παμπαίδων: Τζανακόπουλος Αθανάσιος

Κ2 200μ. Προαγωνιστική Αγόρια: Ευτύχιος Καπής – Χρήστος Ασημακοπουλος

 

Οι αθλητές Γιώργος Παπασταματάκης, Μαρία Ροβιθάκη, Ιωάννα Δρακάκη και Αντώνης Κουρκουμελάκης προκρίθηκαν μέχρι τα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά και αποκλείστηκαν.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους γονείς των αθλητών του Τμήματος που είναι δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν την προσπάθειά τους. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή στο Μεσολόγγι και πρόσφεραν τα μέγιστα για την επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ειδικότερα, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Κανόε Καγιάκ, που από την πρώτη μέρα ίδρυσης του έχει δημιουργήσει μια καινούργια δυναμική για το Τμήμα και η οποία αποτυπώνεται έμπρακτα σε κάθε αγωνιστική ή μη προσπάθεια.

 

Ακόμα, ο Ναυτικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά το ΚΤΕΛ Χανίων για την συνεισφορά του στην αποστολή, καθώς και τους χορηγούς και υποστηρικτές του Τμήματος.

 

Το Τμήμα θα κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα ενώ αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, καθώς και οι εγγραφές για τα νέα τμήματα εκμάθησης.

 

Εμφάνιση Magalini_Antoniou.jpg

Εμφάνιση Dermitzakis.jpg

Εμφάνιση Dermitzakis-Diakakis.jpg

Εμφάνιση Antoniou-Magdalini.jpg

 

Εμφάνιση Polixronakis-Tsoupakis.jpg

Εμφάνιση Omadiki.jpg

Εμφάνιση K2 Pagkorasidon-antoniou magdalini-Melemeni Mairy.jpg

Εμφάνιση Polixronakis-Kerasiotis.jpg

Εμφάνιση Tsourakis - Polyxronakis.jpg

Εμφάνιση kerasiotis-Polyxronakis.jpg

Εμφάνιση Sifakis-Kouridakis me ton eforo.jpg

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.