Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Κίνδυνο αφαίρεσης έξι βαθμών αντιμετωπίζει ο Α.Ο. Χανιά. Η ομάδα των Χανίων καλείται να αποπληρώσει ολοσχερώς τους ποδοσφαιριστές Ανέστη Χατζηλιάδη και Ερντίν Πρίφτη μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Το ποσό αυτό ουσιαστικά πρόκειται για προσφυγές που έχουν δικαστεί υπέρ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ της ομάδας του ΑΟΧ. Ο ΑΟΧ έχει διορία τριών εργασίμων ημερών για να προχωρήσει στην αποπληρωμή. Οι διοικούντες του ΑΟΧ τόνισαν στο FL News ότι έχουν συμφωνήσει με τους δικηγόρους των δύο ποδοσφαιριστών για διακανονισμό και σημείωσαν ότι δεν ανησυχούν. Οι σχετικές αποφάσεις έχουν ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α; ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.