Και όμως δεν το περίμεναν…

Αν και επισήμως εδώ και καιρό η ΠΑΕ ΑΟΧ δεν έχει τρόπο να ενημερώνει τους φιλάθλους της ελλείψει Γραφείου Τύπου καθώς και υπευθύνων,ωστόσο από τα διαρρέοντα από πλευράς ΠΑΕ ήταν φανερό ότι η ποινή της F.L ,δεν ήταν η αναμενόμενη.

Όλο το τελευταίο διάστημα «κύκλοι” της ΠΑΕ -προφανώς βασιζόμενοι στους δικηγόρους που χειριζόταν την υπόθεση-επισήμαιναν ότι δεν υφίσταται κανενός είδους κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών παρά μόνο για πρόστιμα, ενδεχομένως και βαρύ.

Για αυτό, άλλωστε και η ανακοίνωση περί Παπαβασιλείου και Εθνικού Σταδίου που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες.Με τον προπονητή είχε όντως γίνει επαφή με -μάλλον- αίολες υποσχέσεις περί επιχειρηματιών κάτι για το οποίο ο Παπαβασιλείου ζήτησε περισσότερες και πιο απτές εγγυήσεις.

Και μπορεί μεν η πρώτη -ανεπίσημη επαναλαμβάνω- αντίδραση των διοικούντων ήταν ότι δεν ανησυχούν ,γνωρίζουν ,όμως και οι ίδιοι ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα βαριά ποινή που συν τοις άλλοις έχει και πρόστιμο και η οποία για να «πέσει»,δευτεροβάθμια, στο σύνολο της είναι μάλλον εξαιρετικά δύσκολο.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαφορά με την Καλλιθέα είναι μόλις 5 βαθμοί.

Ουσιαστικά,αυτό που περιμένουν στον ΑΟΧ είναι η πρωτοβάθμια απόφαση να κριθεί ως -σχεδόν-«εσφαλμένη» και η επανεξέταση να γίνει σε μια τελείως διαφορετική βάση.

Πόσο εφικτό είναι όλο αυτό μένει να το μάθουμε.

Μακάρι όλα τα παραπάνω να αποδειχθούν απλά ως ένα  «κακό όνειρο»,διαφορετικά,ο ΑΟΧ αναμένεται να περάσει ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια από την «αναγέννηση του» και μετά.Και είναι προφανέστερο του προφανούς ότι όσο αυτό διαρκεί όχι νέοι επιχειρηματίες δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν αλλά ακόμα και αυτοί -οι όποιοι- παραμένουν δύσκολα θα ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη…

ΥΓ. Κι επειδή η γνωστή καθιερωμένη καλοκαιρινή συνωμοσιολογία καλά κρατεί εντεινόμενη,μάλιστα, από τους «γνωστούς ειδήμονες» που έχουν χίλιους και έναν λόγους να την διαχέουν ,μια απλή ματιά στην προχθεσινή τροπολογία του Υπουργείου θα τους πείσει-πιθανότατα-ότι και το φετινό παραμύθι δεν διαθέτει δράκο…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.