«Καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης»‏

dioikisi-nox

Ο ορισμός της νέας Επιτροπής Διοίκησης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Χανίων στις 28 Μαρτίου 2013 που εκκρεμούσε από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2012, θα δώσει τη δυνατότητα εύρυθμης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Στάδιο, Κολυμβητήριο, Σκοπευτήριο).

Επιπλέον, ο ορισμός της Χαράς Μυλωνάκη, ως Γραμματέα της νέας Επιτροπής Διοίκησης του Ε.Α.Κ. Χανίων μας ικανοποίησε ιδιαίτερα. Η τιμή που έγινε στην Πρόεδρο του Σωματείου μας αφορά οπωσδήποτε την ίδια αλλά και το έργο και την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης με αυτή την κίνηση έδειξε την εκτίμηση που έχει σε άτομα και φορείς που επιδιώκουν το καλύτερο για τον αθλητισμό.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της νεοσύστατης Επιτροπής Διοίκησης και προσδοκούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα τόσο όσον αφορά τη λειτουργία των βασικών αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης αλλά και την ποιοτική τους αναβάθμιση προς όφελος της νεολαίας των Χανίων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.