Καλό… 2016 για Σελίν

0

Από το νέο έτος θα ξαναδούμε τον Σελίν, αφού ο κεντρικός αμυντικός του Πλατανιά πραγματοποίησε επέμβαση στα δόντια και αναμένεται να επιστρέψει μετά την Πρωτοχρονιά.

 

Η επίσημη ενημέρωση:

 

«Ξεκίνησε για την ομάδα η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα του 2016, με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή στα Περιβόλια (15.00). Τόσο ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, όσο και οι παίκτες θέλουν να αφήσουν πίσω τα δύο τελευταία άτυχα αποτελέσματα για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η Ένωση, να κάνουν μια νέα αρχή. Άλλωστε καθ” όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου, η ομάδας κέρδισε τα εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκε, είτε εντός, είτε εκτός έδρας και στόχος όλων είναι η απόδοση να κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο και στο δεύτερο μισό της κούρσας.

Στο σημερινό (30/12) πρόγραμμα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής, ενώ προς το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Μοναδικός απών είναι ο Σελίν που πραγματοποίησε επέμβαση στα δόντια και αναμένεται να επιστρέψει μετά την Πρωτοχρονιά».

Απάντηση