Κανακούδης: «Ο κ. Αναστασιάδης μας είπε κατάματα την αλήθεια»

0

Ο αμυντικός του Πλατανιά υποστήριξε πως αυτό που έκανε ο κ. Αναστασιάδης και άλλαξε την εικόνα της ομάδας, ήταν να τους πει κατάματα την αλήθεια και να τους αφυπνίσει, αφήνοντας αιχμές για το προηγούμενο προπονητικό τιμ, μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του δίκαια τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Αυτό που έκανε ο κ. Αναστασιάδης ήταν να μας πει κατάματα την αλήθεια αυτές τις μέρες που είναι στην ομάδα. Μας αφύπνισε από ένα λήθαργο που βρισκόμασταν τις τελευταίες αγωνιστικές. Έκανε κάποιες παρατηρήσεις που σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τις πραγματοποιήσαμε στον αποψινό αγώνα. Φάνηκε αυτό από το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Πέτρος Κανακούδης.

Όσο για το αν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, συμπλήρωσε: «Προσωπική μου γνώμη, αν και θέλω να είμαι ταπεινός σαν άνθρωπος, το σκορ είναι μικρότερο από ότι θα έπρεπε. Κάναμε πολλές και κλασικές φάσεις στο παιχνίδι, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού πέρα από τα στημένα δεν απειληθήκαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδης, σχολίασε: «Είναι ένας άνθρωπος με δυναμική προσωπικότητα. Το έχει δείξει η πορεία του στο χώρο, έχει υπάρξει πρωταθλητής σε μεγάλες ομάδες. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, όπως και ο προπονητής μας για να κάνουμε πράγματα που έκανε ο προπονητής μας και με άλλες ομάδες».

Ενώ τέλος, είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και να αφιερώσω τη νίκη στη μνήμη του Ζαχαρία και στην οικογένειά του».

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.