Κανόε Καγιάκ-NOX: Ικανοποιητική εμφάνιση των Προεθνικών Ομάδων

kanoe-kagiak-krisi-agwnes-600
Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη φάση των δοκιμασιών για την συγκρότηση των Προεθνικών Ομάδων Κανόε Καγιάκ.

Στην ουσία, πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα για το 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και μέσα από την οποία βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστάσης Αναγνωστόπουλος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ όσον αφορά τον Νίκο Σκορδυλάκη, την Κωνσταντίνα Σαράντου, την Κλειώ Σηφάκη και την Αντωνία Ζουλάκη είχαν μία ικανοποιητική εμφάνιση.

Από την πλευρά τους, οι Αναστάσιος Μελεμενής και Γιάννης Κουτσοποδιώτης -που είναι ενταγμένοι στην Αναπτυξιακή Ομάδα της Ομοσπονδίας- τα πήγαν πάρα πολύ καλά και αν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά, το μέλλον τους ανήκει.

Για την αγωνιστική ομάδα επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα θα είναι στις 23 Μαρτίου όπου μέχρι τότε πρέπει να έχουν βελτιώσει τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν σε αυτά τα τεστ.

Την εποπτεία των τεστ στον Σχοινιά είχε ο Μανώλης Αγγελάκης, προπονητής των Εθνικών Ομάδων Γυναικών, Νέων Γυναικών & Νεανίδων, σε συνεργασία με τον Θεόδωρο Κιαπέκο, που πρόκειται για τον αντίστοιχο προπονητή των Εθνικών Ομάδων Ανδρών, Νέων Ανδρών & Εφήβων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.