Κράτησε Χουχούμη ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό τους με τους «πράσινους». «Εύχομαι την επόμενη χρονιά να κατακτήσουμε πάλι τίτλους», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

 

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Διαμαντή Χουχούμη για την τριετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

 

ÁÍÁÍÅÙÓÇ ÔÏÕ ÓÕÌÂÏËÁÉÏÕ ÔÏÕ ÄÉÁÌÁÍÔÇ ×ÏÕ×ÏÕÌÇ ÌÅ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ*** ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ ***
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούργιο μου συμβόλαιο και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου δείχνει ξανά εμπιστοσύνη… Εγώ, από τη μεριά μου, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βελτιώνομαι, βοηθώντας παράλληλα και τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να κατακτήσουμε πάλι τίτλους και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη!», δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.