Λαμπρή η εκδήλωση της Συγχρονισμένης Κολύμβησης (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουλίου η καθιερωμένη, ετήσια γιορτή της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων την οποία διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Τμήματος.

 

Ο κόσμος που βρέθηκε στο κολυμβητήριο και κατέκλυσε τις κερκίδες, είχε την ευκαιρία για δύο ώρες να απολαύσει τις Χανιώτισσες αθλήτριες που για μία ακόμα χρονιά κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους καταφέρνοντας λαμπρές επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο. Αρκετές δε εξ αυτών αποτελούν πλέον μέλη των αγωνιστικών κλιμακίων των Εθνικών ομάδων της χώρας.

 

Ειδικότερα, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι χορογραφίες τις οποίες ετοίμασαν όλα τα Τμήματα (Εκμάθηση, Κορασίδες B’, Κορασίδες Α’, Νεανίδες), καθώς και οι χορογραφίες με τις οποίες οι αθλήτριες του Ν.Ο.Χ. κατέκτησαν τη 2η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑ ΠΡΑΠΑ-ΜΥΛΩΝΑΚΗ

 

Εμφάνιση Xara_Mylonaki.jpg

 

Στις δηλώσεις της η Πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χαρά Πράπα-Μυλωνάκη, τόνισε: «Νομίζω πως ό,τι πιο αισιόδοξο μπορούσαμε να δούμε, είναι αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά μας δείχνουν ότι η ζωή μπορεί να είναι λαμπρή. Ο Ναυτικός Ομιλος φέτος, παρά τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα, κατάφερε να διακριθεί σε όλα τα αθλήματα και ειδικότερα στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση, όπου διεκδίκησε και πήρε πρώτες θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετείχε με δύο κορυφαίες αθλήτριες στο Μπακού. Ελπίζουμε ότι στη διάρκεια του χρόνου θα γίνουν πράγματα για το κολυμβητήριο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα φροντίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε η αθλητική ζωή τουλάχιστον να στηριχθεί και να μην επηρεαστεί περισσότερο απ’ όσο έχει επηρεαστεί».

 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ

 

Πανευτυχείς έδειξαν και δήλωσαν οι δύο προπονήτριες του Ναυτικού Ομίλου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Κωνσταντίνα Μηλιάδη που είδαν για άλλη μια χρονιά οι προσπάθειές τους να ανταμείβονται και το έργο τους να επιβραβεύεται.

 

«Και φέτος ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά καθώς βρεθήκαμε στα μετάλλια σε όλες τις Κατηγορίες και καταφέραμε να έχουμε πολλά παιδιά στην Εθνική ομάδα, τα οποία πήραν μέρος σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ κάποια μικρά κορίτσια κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στο Μεσογειακό Κύπελλο», δήλωσε η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα συνεχίζοντας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά που έγινε φέτος και ήταν σε συνεργασία με την κα Ντίνα Μηλιάδη, από την οποία ξεκινάνε όλα τα παιδιά. Η συνεργασία μας φέρνει αποτελέσματα και έχει αποδειχθεί ότι η ομάδα μας είναι κορυφαία στην Ελλάδα».

 

Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Μηλιάδη είπε: «Η καλή συνεργασία με την κα Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα φέρνει αποτελέσματα πολλά χρόνια. Τα μετάλλια δεν λείπουν ποτέ από την τροπαιοθήκη μας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωματείο αλλά και σε όλους όσοι μας υποστηρίζουν, στους γονείς και πάνω απ’ όλα στα παιδιά μας, που αν δεν το θέλανε, δεν θα μπορούσαμε κι εμείς να μιλήσουμε για τα αποτελέσματά τους».

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

 

Δηλώσεις έγιναν και από τρεις εκ των κορυφαίων αθλητριών του Ν.Ο. Χανίων, την Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, την Αθηνά Μαρκουλάκη και την Μαρία Βοζινάκη.

 

Η Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη: «Πήραμε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων και συμμετείχα με την Εθνική ομάδα στο Μπακού. Ελπίζω και του χρόνου να ξαναπάρουμε την 1η θέση και να ξαναβρεθώ στην Εθνική. Στο Ναυτικό Ομιλο είμαστε όλες πολύ αγαπημένες και συνεργαζόμαστε πολύ ωραία».

 

Η Αθηνά Μαρκουλάκη: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, ωστόσο με τη βοήθεια των προπονητριών και των συναθλητριών μου, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το σωστό αποτέλεσμα. Όλα τα κορίτσια που είμαστε στον Ναυτικό Ομιλο είμαστε πάρα πολύ δεμένες εφόσον χορεύουμε τόσα χρόνια μαζί και είναι πραγματικά η δεύτερη οικογένειά μας, το σπίτι μας. Αισθανόμαστε υπέροχα, άνετα».

 

Η Μαρία Βοζινάκη: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά διότι υπάρχει το πρόβλημα με την πισίνα τον χειμώνα. Κάναμε προπονήσεις σε δύσκολες συνθήκες, οπότε ήταν πολύ πιο δύσκολα, παρόλα αυτά είχαμε ένα πολύ επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως ήθελε και η προπονήτριά μας και αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα με τους εαυτούς μας, όπως και οι άλλοι μ’ εμάς».

 

«Ρίχνονται» στα τελικά οι Μίνι Παίδες

 

Έτοιμος για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, με πρώτο παιχνίδι να είναι αυτό απέναντι στη Βουλιαγμένη στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης (16/7).

 

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη, που θα έχει την συμπαράσταση στην τεχνική καθοδήγηση από τον Τάσο Παραδά θα επιδιώξει να βρεθεί στην όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση, με απώτερο στόχο ει δυνατόν την 4άδα που θα συνεπάγεται και με τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον Ναυτικό Ομιλο που θα ξεκαθαρίσει αν θα βρεθεί στα ημιτελικά, είναι το εξής:

  • 1η αγωνιστική Πέμπτη (16/7) 19:00 Βουλιαγμένη-Ν.Ο. Χανίων
  • 2η αγωνιστική Παρασκευή (17/7) 14:00 Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Χίου
  • 3η αγωνιστική Παρασκευή (17/7) 19:30 Νίκη Βόλου-Ν.Ο. Χανίων
  • 4η αγωνιστική Σάββατο (18/7) 18:30 Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Λαμίας.

 

Η αποστολή που θ’ αναχωρήσει την Τετάρτη (14/7) το βράδυ από τα Χανιά, με επικεφαλής τον έφορο του Τμήματος Κώστα Παπαμανωλιουδάκη, είναι η εξής: Γουρνιεζάκης, Ζαχαράκης, Κουτρουλάκης Νικόλαος, Κουτρουλάκης Σταμάτης, Μανιουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτσάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Περδικάκης, Πολυχρονάκης, Πρωιμάκης, Σκαραντωνάκης, Σπάχης, Τριποδάκης, Τσιστράκης.

 

Εμφάνιση IMG_3314.JPG

Εμφάνιση Vozinaki_Markoulaki1.jpg

Εμφάνιση Vozinaki_Markoulaki.jpg

Εμφάνιση Kombo_KorasidesB.jpg

Εμφάνιση Georgieva_Miliadi.jpg

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.